Isteni lett a kocsonyám! Érdekel valakit?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 08:53
1/20 anonim válasza:
Mesélj. :-)
Elcsordult a nyálam a kocsonya hallatára, hamarosan nekem is főznöm kell.
2/20 Five Star válasza:
Én nem szeretem a kocsonyát, de annyira megsajnáltalak, hogy nincs kinek elmondanod, és itt kell mesélned róla :( hogy érdekel! Mondjad!
3/20 anonim válasza:
Engem érdekel, még sose csináltam, pedig nagyon szeretem.
4/20 anonim válasza:
hacsak nem hozol belőle, akkor nem érdekel
5/20 A kérdező kommentje:
Na szóval. Ez nem az "ünnepi" kocsonyám, hanem csak a hétköznapi. Vettem 4 db kis első körmöt, l kg volt, 400 ft. Itthon a gázon a Férjem átperzselte. Kuktába tettem, és egy egész fej fokhagymával-sóval, borssal, kis ételizesitővel feltettem főni. Forrástól számitott 2 óra múlva kinyitottam, és hideg vizben lehűtöttem annyira, hogy fogdosni lehessen. Sűrű szűrőn tányérokba szedtem a levét. A húst - fél körmöket - beleemeltem. Este csináltuk, reggelre megdermedt, késsel lehet vágni. Izre is finom, látványa remek. Borssal, pirospaprikával szórtam meg. Férjem citrommal szereti. Hát ennyi.
2011. okt. 2. 11:15
6/20 A kérdező kommentje:
Ja! 6 tányér lett. Egy tányér- durván 70 ft.
2011. okt. 2. 11:17
7/20 anonim válasza:
Five! Te ne sajnálj senkit! Te lógsz itt folyton ! Akkor Neked van valakid? A kocsonyához gratulálok!
8/20 anonim válasza:
kérdezd már meg hogy érdekel-e a hülye kocsonyád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!