Örülne neki? (minden válasz érdekel! )
Lehet hogy nem ide tartozik,de anyának anyák napjára úgy gondoltam hogy csináltatok egy szakácskönyvet.
Nem veszek meg semmi,hanem összeszedem a régi recepteket(amik már ki tudja miket megéltem,már elsárgultak,szétszakadtak a papírok).
Begépelem szépe,ABC sorrendben és kinyomtattatom,és beköttetem,úgy mit a szakdolgozatot vagy az emlékkönyveket kötik.
Lényeges lenne a válasz,mert nem tudok dönteni:)
Szerintetek jó lenne??
Köszönöm a válaszokat előre is!
Gyorsan gépelek,és már elkezdtem,több mint 200 recept:)
Köszönöm a választ!
Szóval akkor jó ötlet??
Köszi még egyszer,várom még a válaszokat:)
Hmm tényleg,a párom anyja,na vele nem tudom mi lesz:)
Köszönöm a választ!
Szerintem is jó ötlet! De a fecniket nehogy kidobd! Azoknak vegyél egy szép dobozt és abba tedd bele! Legyen mit mutogatni az unokáknak! =o)
Éppen a hétvégén vettük elő mi is a régi szakácskönyvet, ami 22 forintba került, sárga és néhány sűrűn használt lap ki is esett belőle.
Ilyenkor mindig előjönnek a régi, szép emlékek!
Köszi a választ Neked is!
Ennek örülök:)
Á semmi pénzért ki nem dobnám így is próbálom visszatenni őket a helyükre,anyukám már érdeklődik miért járok hozzájuk ilyen sűrűn mostanság:)
Nem mondhattam,hogy lopom a recepteket,és visszacsempészem...:)
Köszi a választ!
20:10
Tudom,ismerem azokat:)
De rendes könyvkötési helyet választottam,ahol a szakdolgozatomat is csinálták,és kemény fedlapos,meg bőrrel bevont meg még millió és egyezer fajta van:)
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!