Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Teljes az alábbi recept? Nem...

Teljes az alábbi recept? Nem kell kikenni a tepsit?

Figyelt kérdés

Legcsokisabb brownie

Hozzávalók:

26 dkg étcsokoládé

10 dkg vaj

4 tojás

30 dkg cukor

2 csomag vaníliás cukor

14 dkg liszt

10 dkg darabolt dió

Elkészítés: A sütôt 180 fokra előmelegítjük. Felolvasztjuk az étcsokit a vajjal. Közben összekeverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk. Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a darabolt diót. Ez a mennyiség egy kisebb tepsihez elég /legalábbis ha magasra szeretnénk/. Kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Ennél a sütinél az a lényeg, hogy még tapadjon a fogpiszkálóhoz! Hülés közben kicsit úgyis szilárdul. Mikor még langyos, vaníliafagyival és csokiöntettel tálaljuk.

Lehet, hogy butaság a kérdésem, hogy nem kell-e kivajazni, vagy ilyesmi, de holnap fogok először sütni és nem szeretnék ilyesmin elhasalni :) Enélkül is éppen eléggé izgulok :)

2009. ápr. 27. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel nem szoktam kivajazni,hanem alá szoktam papírt tenni de szerintem ha kivajazod sem lesz semmi baja :)
2009. ápr. 27. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ha már vajkazod a tepsit, akkor lisztezd is egy kicsit és akkor nem fog letapadni... sok sikert, jó lesz:-))
2009. ápr. 27. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket és a biztatást :)
2009. ápr. 27. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szilikon formába öntsd ki a sütidet. Akkor se tapad!
2009. ápr. 28. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Sütőpapírt használok (a barna fajtát). Így semmi sem fog leragadni. Ha esetleg kivajazod, hintsd meg kevés liszttel is a sütőformát.
2010. szept. 30. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!