Teljes az alábbi recept? Nem kell kikenni a tepsit?
Legcsokisabb brownie
Hozzávalók:
26 dkg étcsokoládé
10 dkg vaj
4 tojás
30 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
14 dkg liszt
10 dkg darabolt dió
Elkészítés: A sütôt 180 fokra előmelegítjük. Felolvasztjuk az étcsokit a vajjal. Közben összekeverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk. Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a darabolt diót. Ez a mennyiség egy kisebb tepsihez elég /legalábbis ha magasra szeretnénk/. Kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Ennél a sütinél az a lényeg, hogy még tapadjon a fogpiszkálóhoz! Hülés közben kicsit úgyis szilárdul. Mikor még langyos, vaníliafagyival és csokiöntettel tálaljuk.
Lehet, hogy butaság a kérdésem, hogy nem kell-e kivajazni, vagy ilyesmi, de holnap fogok először sütni és nem szeretnék ilyesmin elhasalni :) Enélkül is éppen eléggé izgulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!