Tippek erre az esetre?
Kedves Fiatal Barátom!
Írtam a napokban egy kommentet, kezdő, lelkes főzni akaróknak. Nem tudok mást mondani.
A tudást előbb-utóbb elismerik. Kitartás!
A zsebpénzedből vegyél egy alapszakácskönyvet.Horváth Ilona, F.Nagy Angéla stb. lapozgatva keress könnyű recepteket kezdésnek.egy könyv nagyobb segítség, mint
lisztes, prézlis kézzel esetleg a géphez ülni, sos.segítséget kérni...:))
Anyut pedig kérd meg, hogy , ha lehet ne zavarjon a konyhában.
és gyakorolni, gyakorolni szorgalmasan. a kudarcok is
a tanulás részei, nem szabad feladni.
Ha akarsz, meg tudsz tanulni jól sütni-főzni.
persze, ha kész vagy egy finomsággal, teríts meg és szólj anyuéknak, hogy most már bejöhetnek a konyhába:)
sok sikert és kitartást.
Szia!
Tudom, hogy nehéz, de próbáld kizárni az akadékoskodást, csak arra koncentrálj, amit csinálsz. Ne hagyd, hogy elvegyék a kedved, nagyon jó érzés, ha valamit sikerül úgy elkészíteni, ahogy eltervezted, és látod a család/barátok arcán, hogy ízlik nekik. :)
Nem tudom, anyukád hogy dolgozik, de egyszer, ha alkalmad adódik, és egyedül vagy otthon, készíts valami finomat, mikorra hazaérnek. Ha látják, hogy ilyeneket is tudsz, nem fognak piszkálni miatta.
A próbálkozáshoz pedig ajánlok pár oldalt, ami segít a kezdetekben:
1. Itt abszolút az alapoktól kezdhetsz mindent:
2. Egyszerű receptek, a fontosabb lépések képekkel illusztrálva:
3. Szintén egyszerű, kipróbált receptek, ha már kicsit belejöttél:
Remélem, minden jól megy majd, sok sikert és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!