Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnap? Már semmi...

Mit főzzek holnap? Már semmi ötletem nincs.

Figyelt kérdés
Már semmi ötletem nincs! Mindig pörkölt nokedli, húsleves,rántottak, tésztafélék tömkelege...Nekünk meg ebből van elegünk. Tud valaki egyszerű, könnyen elkészíthető finom ételeket ajánlani? Kár, hogy nem szakácsnak tanultam! :(
2011. szept. 20. 15:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Javítok: Holnap a menü gulyásleves, tojásos nokedli salátával, este pedig rántott csirke comb és szárny petr. krumplival. (Jó mi?) Ezt kérték...:S

A cukkini érdekelne, várom hogyan kell elkészíteni, az biztos finom lehet! :)

2011. szept. 22. 21:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

16:22-es voltam többféleképpen meglehet tölteni

én a sajtost szeretem a legjobban ezt úgy szoktam elkészíteni, hogy a cukkinit megmosom, kibelezem, közben főzök rizst és kukoricával összekeverem, a cukkni aljára hármoszög sajtokat teszek majd beleteszem a kukoricás rizst, majd rá vágok sonkát, aztán füstölt sajtszeletek, majd paradicsom, hagymakrikák, és erre még mozzarella sajt és bazsalikommal megszórom, ha megsült kb 35perc akkor kiveszem a sütőben és még reszelt sajtot teszek rá és kn megyed órára még visszateszem a sütőbe

2011. szept. 22. 22:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! Ez a link nagyon jó, tuti fogok csinálni vmi finomat vmelyikből! Köszönöm!
2011. szept. 23. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!