Milyen étellel kezdjek hozzá a főzéshez?
Vagy hogyan, mivel?
Előre is köszönöm!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szia M@x!
Két jótanács:
1./ Doboszoli válaszát mindig fogadd meg!!!
2./ Amikor a mamád főz, állj oda mellé, figyeld mit hogyan csinál. Egyrészt kérd meg, hogy tanítson, másrészt a könnyebb dolgokat (pl. először csak a köretek elkészítését) rögtön írd le magadnak, amíg el nem felejted. (Üdv.kisibolya)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kisibolya!
Köszönöm, jól esett. Igyekszem a későbbiekben is rászolgálni a bizalomra.
Szia, ha kezdő vagy, szerintem valami egyszerűvel kellene kezdened, ami nem igényel nagy szakértelmet;-)
én mostanában a margarinból kikevert krémeket szoktam variálni
kedvencünk a melegszendvics, de már elég unalmas, ezért most ezekkel kísérletezem
nagyon gyorsak és egyszerűek
íme egy recept:
almás ínyenckrém Hozzávalók:
200 g Rama margarin
200 g reszelt alma
1 teáskanál fahéj
1 evőkanál méz
Elkészítése:
A reszelt almát kinyomkodjuk, majd a margarinnal jól összedol-
gozzuk (esetleg turmixoljuk), míg krémes nem lesz. Fahéjjal, méz-
zel ízesítjük.
Szia !!!
Én először sütni tanultam. szerintem te is kezd előbb a sütéssel!!!pl.:muffin...:))
Sok szerencsét!!! 11/F
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
14-33 tudsz valami jó mézes mustáros szendvicskrém receptet?
Boccs az offért
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Szerintem kezdd olyan dolgokkal, amiket nem főzni kell, hanem sütni.
Pl rakott dolgok (rakott krumpli, rakott karalábé, rakott tök, rakott cukkini, rakott paradicsom, akott káposzta...), felfújtak (krumplifelfújt, tökfelfújt, zöldborsófelfújt, karfiolfelfújt...)
A mindmegette.hu oldal pedig nagyon jó! Alul van mindenféle kategória, ott kiválasztod hogy kezdőknek, és kedvedre válogathatsz. Nagyon érdemes megnézni, én is azokból a receptekből tanultam főzni :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!