Milyen étellel kezdjek hozzá a főzéshez?
Vagy hogyan, mivel?
Előre is köszönöm!
Szia M@x!
Két jótanács:
1./ Doboszoli válaszát mindig fogadd meg!!!
2./ Amikor a mamád főz, állj oda mellé, figyeld mit hogyan csinál. Egyrészt kérd meg, hogy tanítson, másrészt a könnyebb dolgokat (pl. először csak a köretek elkészítését) rögtön írd le magadnak, amíg el nem felejted. (Üdv.kisibolya)
Kisibolya!
Köszönöm, jól esett. Igyekszem a későbbiekben is rászolgálni a bizalomra.
Szia, ha kezdő vagy, szerintem valami egyszerűvel kellene kezdened, ami nem igényel nagy szakértelmet;-)
én mostanában a margarinból kikevert krémeket szoktam variálni
kedvencünk a melegszendvics, de már elég unalmas, ezért most ezekkel kísérletezem
nagyon gyorsak és egyszerűek
íme egy recept:
almás ínyenckrém Hozzávalók:
200 g Rama margarin
200 g reszelt alma
1 teáskanál fahéj
1 evőkanál méz
Elkészítése:
A reszelt almát kinyomkodjuk, majd a margarinnal jól összedol-
gozzuk (esetleg turmixoljuk), míg krémes nem lesz. Fahéjjal, méz-
zel ízesítjük.
Szia !!!
Én először sütni tanultam. szerintem te is kezd előbb a sütéssel!!!pl.:muffin...:))
Sok szerencsét!!! 11/F
14-33 tudsz valami jó mézes mustáros szendvicskrém receptet?
Boccs az offért
Szerintem kezdd olyan dolgokkal, amiket nem főzni kell, hanem sütni.
Pl rakott dolgok (rakott krumpli, rakott karalábé, rakott tök, rakott cukkini, rakott paradicsom, akott káposzta...), felfújtak (krumplifelfújt, tökfelfújt, zöldborsófelfújt, karfiolfelfújt...)
A mindmegette.hu oldal pedig nagyon jó! Alul van mindenféle kategória, ott kiválasztod hogy kezdőknek, és kedvedre válogathatsz. Nagyon érdemes megnézni, én is azokból a receptekből tanultam főzni :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!