Sertésmájból szeretnék vacsira csinálni valamit. Ötletek? Nem szeretném rántva és resztelt májnak sem.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 12:18
2/6 anonim 



válasza:





Sült hagyma, rajta májat megsütöd, szalámicsíkokat kell bele tenni, marinált paprikát, ecetesuborka-kockákat, Gombát, bazsalikomot, rozmaringot, oregánót, borsot. Sót nem, csak az asztalon!.Össze kell párolni egy pici paradicsompörével, és a végén még hámozott-paradicsom-nyolcadokkal is összefőzni. Spagettivel, reszelt sajttal esszük. Ez után az is megnyalja tíz ujját, aki utálja a májat. EEgy-két hozzávaló kimaradhat.
3/6 anonim 



válasza:





Lioni setésmáj.
A sertésmájat elszeleteled,kevés olajon megsütöd.
Ha megsült sózod.
2 nagy fej vöröshagymát felkarikázva megpirítasz olajon.
A májszeleteket bekened vékonyan mustárral,meghinted őrölt borssal,őrölt pirospaprikával,nyomsz rá kevés fokhagymát,és ráteszed a pirított vöröshagymakarikákat.
Krumpli pürével savanyúval Isteni finom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem hallottam ismerem receptet sem, de mindegyik nagyon jónak tűnik csak most választani nem tudok, de az étvágyam máris megjött hozzá.Köszönöm mégegyszer.
2009. ápr. 23. 13:05
5/6 A kérdező kommentje:
szóval az kimaradt "egyiket sem"
2009. ápr. 23. 13:06
6/6 anonim 



válasza:





Marsal máj
Vékonyra felszeletelt májat (borjú,v.sertés) min. 1 órán át fokhagymás tejbe áztatjuk. Majd leöntjük róla tejet és papírtörlővel leitatjuk róla a maradékot. Pirospaprikával, borssal elkevert lisztbe forgatjuk és forró olajba mindkét felét hirtelen kisütjük. Csak a végén sózzuk. Tört burgonya, vagy burgonyapüré illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!