Mennyi ideig kell főzni a sertésmájból a pörköltet?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 13:48
1/3 anonim válasza:
Sokan rövíd ideig pirítják de előfordul náluk hogy véres marad a közepe.Én pld nagyon sokáig főzöm mert egy idő után kemény lesz akkor már nem lehet enni mert rágós lesz és tovább főzve puhul és másfél két óra múlva porhanyós lesz.
2/3 anonim válasza:
Én nem főzőm másfél -2 óráig..Az nagyon sokáig tart.
Nem is pirítom meg előtte a májat.
Én így csinálom.
Sok hagymát rakok a fazékba,és amíg üveges nem lesz addig csíkokra vágom a májat.Majd amikor már jó a hagyma pirospaprikát szórok,és beleteszem a májat,Felengedem annyi vízzel ,hogy épp ellepje,majd fedőt rá,és közepes tűzön főzöm tovább,Időnként fakanállal ellenőrzöm,hogy mennyire puha a máj.(Ha már fakanállal szét tudom aprítani akkor puha) Ha puha a máj akkor elzárom,és kész.Nem sózom mert a só miatt is kemény lehet.Majd mindenki utólag besózza.Általában fél vagy háromnegyed óra alatt kész is van...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,úgy jártam el mint a kedves második válaszoló,és pirított tarhonyát csináltam hozzá.
2011. febr. 23. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!