Mi az az étel, amit a megszokottól eltérően készítesz vagy eszel, amiért mások talán kicsit összeráncolhatják a homlokukat, vagy rácsodálkoznak?
Ilyenekre gondolok pl:
A lányom imádja a palacsintát vagy a kifőtt tésztát mézzel, én a káposztás kockát cukrorral és borssal együtt eszem, néha - ha olyanom van - a tojásos levesbe főzök/teszek levestésztát vagy rízst, paprikás krumpliba is főzök rízst. Ismerősöm a prószát (tócsnihoz hasonló, sós, lángosszerű étel) lekvárral eszi. Stb...
Én a főtt virslit szoktam ketchup+mustár+torma kombinációba mártogatni.
Az összes gabonapelyhet (beleértve a csokisat is) nem tejjel, hanem kakaóval eszem.
Túrós tészta porcukrosan, tejföllel, szalonnával a tetején.
Zöldbab leves cukrosan.
Csoki ropival vagy chipsel.
Túrós tésztát szalonna ellenére is porcukrozom.
Sós dolgokhoz szeretek édeset enni, pl. ropihoz valami csokit.
Ha kávét iszom (évente 2-szer max.) akkor 1 deci kávéba megy 2-3 deci tej és egy halom cukor.
Szeretem az ecetes hagymát enni szendvicshez, rántottához.
Hirtelen ennyi, bár ezek nem olyan durvák. :)
zöldpaprikát mustárral eszem csak úgy nyersen
túrót nyersen, vagyis hogy nem keverem ki semmivel-sokan ezt furcsálják
palacsinta párolt spenóttal
A túróstésztát én is imádom lecsóval,egyszerűen isteni:)
Nálam azon is megdöbbennek, hogy a rántottát ketchuppal eszem.
Rántotta ketchuppal teljesen normális, én is így eszem...csak teszek hozzá még majonézt is. :)
Ja, és a pacalhoz, meg a resztelt májhoz tejet iszom...nem tudom miért, de ezt mindíg kívánom hozzájuk.
Majonézes kenyér - feltét nélkül
Mákos tésztára méz
Nutella lekvárral összekeverve
Cukros palacsinta (sima kristálycukor "töltelékként")
Cukros-zsíros kenyér
Tonhalkonzerv tejföllel elkeverve, ez spagettire, vagy kenyérre (szerintem nem fura, de mások szerint undorító)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!