Szakácsok és más ügyeskedők! Hogy készül a galuska?
Figyelt kérdés
Nem a nokedlire gondolok, hanem amilyet a bakonyi sertéshez szoktak adni!Én már sokféleképpen próbáltam de az végül is nokedli lett.2011. szept. 6. 19:48
1/8 anonim válasza:
galuska és a nokedli az ugyanaz...
2/8 anonim válasza:
HA te valami különbséget találsz a kettö között, akkor ird el, hogy szerinted mi az, mert a galuska meg a nokedli ugyanaz, csak az egyik magyarul van mondva, a másik meg nem.
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igazatok van de akkor azt mondom hogy az én nokedlim nem olyan mint az éttermi.Liszt, víz,só,tojás.Próbáltam már szódavízzel, víz nélkül, csak tojással,hígabbra és keményebbre de nem olyan.És ráadásul nem tudok szép aprókat csinálni, pedig próbálom jó gyorsan szaggatni.Az igazi különbséget nem tudom megfogalmazni.
2011. szept. 7. 14:11
4/8 anonim válasza:
vegyél nokedliszaggatót...vagy mirelit nokedlit...az étteremben is azt adják
5/8 A kérdező kommentje:
Te meg vegyél illemórát, ugyanis én normális hangnemben kérdeztem,de gondoltam hogy elő fog kerülni egy két barom is .
2011. szept. 7. 14:36
6/8 anonim válasza:
Én értem mire gondolsz, de én sem tudnám elmagyarázni, mi a különbség. :D Csak én azt az apró szeműt szoktam nokedlizni, a nagyobb, puhát pedig galuskázni. :) (TUDOM, hogy a galuska meg a nokedli egy és ugyanaz...) Nekem egyébként mindig aprószemű sikerül, szerintem a nokedliszaggatóval lehet a baj... Próbáld új, éles nokedliszaggatóval, és fém szaggatólapáttal sűrű tésztából, ha pici nokedliket szeretnél. :) Jobb ötletem nincs. :S Viszont megoszthatnátok velem a nagyszemű, puha galuska/nokedli titkát. :$ :)
7/8 anonim válasza:
"Te meg vegyél illemórát, ugyanis én normális hangnemben kérdeztem,de gondoltam hogy elő fog kerülni egy két barom is ." elárulnád, hogy mi a fene volt sértő a válaszomban??????????? a barom nem én vagyok úgy látom
8/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nagyon csúnyán reagáltam, kérlek ne haragudj tényleg én vagyok a barom.
Mindenkinek köszi a választ.
2011. szept. 8. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!