Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet készíteni apróra...

Mit lehet készíteni apróra kockázott pulyka felső combfiléből?

Figyelt kérdés
Recept linkek is jöhetnek. :o)
2011. szept. 5. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Például brassóit.
2011. szept. 5. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyros-t. Annak a legjobb. Van egy klassz fűszersója a Lucullus-nak. Zöldségek,pita,joghurtos szósz. Legjobb kaja...
2011. szept. 5. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:

A kockára vágott husit összekevered 15 dk reszelt sajttal, 4 evőkanál tejföllel, 3 evőkanál liszttel, 2 tojással, sózod, borsozod, kis petrezselymet szórsz rá.

Egy őzgerincformát kivajazol, zsemlemorzsát szórsz bele és kibéleled 20 dkg bacon szalonnával úgy hogy a szélei kilógjanak. Beleöntöd a húsos cuccot és végül ráhajtod a kilógó szalonnákat. Így sütöd előmelegített sütőben kb. 170 fokon, 40 percig.

Isteni finom!

Az én családom imádja!!!! Mindig sikerem van vele!!!!

2011. szept. 5. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Tárkonyos raguleves, rizseshús, majorannáshús,
2011. szept. 5. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm a válaszokat!

Ami a baconosat illeti, én egy az egyben ismerem a receptet, csak csirkemellel készítem. (Nekem is mindig sikerem van. :o)


Azt hiszem, a brassóinál maradok, mert hogy a többi is jó lehet, csak az is számít, mi van itthon, és holnap vásárolni már nem mennék...


Ezt találtam:

[link]

2011. szept. 5. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:

20.27-es

A tojást nyersen kevered bele, vagy főtten teszed hozzá?

2011. szept. 5. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

Páromnál most ez a nyerő: apróra kockázott húst megpirítom, só bors, bármilyen fűszer!


Mellette megfőzöl egy kis tésztát és öntesz hozzá boltban kapható instant szószt, lehet sajtossonkás, vadas, bármi, mindegyik finom. Gyorsan készen van és fini.

2011. szept. 5. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:

20:27-hez:

Annyi különbség van, hogy én zsemlemorzsát nem teszek, és nem is vajazok (a bacon elég zsíros, nem tapad az őzgerinchez), illetve hogy én ki szoktam borítani utána egy nagyobb tálba, és úgy még tovább sütöm, amíg megpirul a szalonna másik fele is.


És igen, a tojás nyers, egy massza az egész.

2011. szept. 5. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:

20:40-es!


Igen, a tojást nyersen kell hozzákeverni.

2011. szept. 6. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!