Mit lehet készíteni apróra kockázott pulyka felső combfiléből?
A kockára vágott husit összekevered 15 dk reszelt sajttal, 4 evőkanál tejföllel, 3 evőkanál liszttel, 2 tojással, sózod, borsozod, kis petrezselymet szórsz rá.
Egy őzgerincformát kivajazol, zsemlemorzsát szórsz bele és kibéleled 20 dkg bacon szalonnával úgy hogy a szélei kilógjanak. Beleöntöd a húsos cuccot és végül ráhajtod a kilógó szalonnákat. Így sütöd előmelegített sütőben kb. 170 fokon, 40 percig.
Isteni finom!
Az én családom imádja!!!! Mindig sikerem van vele!!!!
Hú, köszönöm a válaszokat!
Ami a baconosat illeti, én egy az egyben ismerem a receptet, csak csirkemellel készítem. (Nekem is mindig sikerem van. :o)
Azt hiszem, a brassóinál maradok, mert hogy a többi is jó lehet, csak az is számít, mi van itthon, és holnap vásárolni már nem mennék...
Ezt találtam:
20.27-es
A tojást nyersen kevered bele, vagy főtten teszed hozzá?
Páromnál most ez a nyerő: apróra kockázott húst megpirítom, só bors, bármilyen fűszer!
Mellette megfőzöl egy kis tésztát és öntesz hozzá boltban kapható instant szószt, lehet sajtossonkás, vadas, bármi, mindegyik finom. Gyorsan készen van és fini.
20:27-hez:
Annyi különbség van, hogy én zsemlemorzsát nem teszek, és nem is vajazok (a bacon elég zsíros, nem tapad az őzgerinchez), illetve hogy én ki szoktam borítani utána egy nagyobb tálba, és úgy még tovább sütöm, amíg megpirul a szalonna másik fele is.
És igen, a tojás nyers, egy massza az egész.
20:40-es!
Igen, a tojást nyersen kell hozzákeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!