Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tortazselé hogyan lesz...

A tortazselé hogyan lesz gyönyörű sima?

Figyelt kérdés
Nekem mindig kissé darabosan dermed a tortán...:(
2011. szept. 2. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. jól kikell keverni

2. melegen kell ráönteni, ha már dermedés akkor próbáűlod rátuszkolni a tortára, akkor darabos lesz. Folynia kell

2011. szept. 2. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
folyamatosan keverd addig míg kicsit meghűl és már rá tudod tenni,vagy a sütit előtte tedd jó időre hűtőbe akkor az hideg és úgy gyorsabban köt.
2011. szept. 2. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyet használsz, nem mindegyik jó. Én a dr.Oetkerest szeretem, de nem az expressz, hanem a másik, a piros nagyon jó. De mondjuk ha magas peremű edényben rakod a tortára nem kell megvárni hogy dermedni kezdjen, úgy se tud lefolyni. Csak ha gyümölcstorta formába rakod akkor az összeset felszívja a piskóta, éppen ezért nem is szeretem azt használni.
2011. szept. 2. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

én addig hűtöm, míg mézszerűen nem folyik, akkor a gyümölcstorta tetejére középről kezdem kanalanként körbe,kifelé haladva csorgatni.a szélén így is lefolyik egy kicsit, de annyi belefér. a tetején szép simára elterül.

ha kapcsosba csinálom, akkor csak ráöntöm kicsit mozgatva elegyengetem és kész.

2011. szept. 2. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!