A tortazselé hogyan lesz gyönyörű sima?
Figyelt kérdés
Nekem mindig kissé darabosan dermed a tortán...:(2011. szept. 2. 07:44
1/4 anonim válasza:
1. jól kikell keverni
2. melegen kell ráönteni, ha már dermedés akkor próbáűlod rátuszkolni a tortára, akkor darabos lesz. Folynia kell
2/4 anonim válasza:
folyamatosan keverd addig míg kicsit meghűl és már rá tudod tenni,vagy a sütit előtte tedd jó időre hűtőbe akkor az hideg és úgy gyorsabban köt.
3/4 anonim válasza:
Nem mindegy milyet használsz, nem mindegyik jó. Én a dr.Oetkerest szeretem, de nem az expressz, hanem a másik, a piros nagyon jó. De mondjuk ha magas peremű edényben rakod a tortára nem kell megvárni hogy dermedni kezdjen, úgy se tud lefolyni. Csak ha gyümölcstorta formába rakod akkor az összeset felszívja a piskóta, éppen ezért nem is szeretem azt használni.
4/4 anonim válasza:
én addig hűtöm, míg mézszerűen nem folyik, akkor a gyümölcstorta tetejére középről kezdem kanalanként körbe,kifelé haladva csorgatni.a szélén így is lefolyik egy kicsit, de annyi belefér. a tetején szép simára elterül.
ha kapcsosba csinálom, akkor csak ráöntöm kicsit mozgatva elegyengetem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!