Az étkezési zselatin ugyanaz, mint a tortazselé? Nem volt a boltban étkezési, csak tortazselé, de a recept étk. Zselatint ír, helyettesíthetem a tortazselével?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 12:37
1/12 anonim válasza:
Igen, helyettesítsd nyugodtan a tortazselével, csak arra vigyázz, hogy pl. a rózsaszín tortazselé nem mindenhez megy...szóval lehetőleg ne színes legyen, hanem átlátszó! :)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, átlátszót vettem:) És étkezésiből mennyi van egy csomagban?
2010. máj. 30. 13:17
3/12 anonim válasza:
a tortazselé és a zselatin nem ugyanaz!!!
a zselatin állati eredetű a tortazselé meg valami hínárnövényből van és cukor is van benne
milyen recepthez kell?
4/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy ugyanaz! Csak hogy nem lesz semmi különbség közötte, ha azt használ helyette... Jajj ne ijesszük már meg szegény! :)
Ja am első voltam.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát remélem jó lesz:D Gumitortához kell:) Ez az:
De igazából elég bizarrul alakul egyelőre, reménykedem, hogy azért lesz belőle valami..:D
2010. máj. 30. 13:49
6/12 A kérdező kommentje:
Hát, nem sikerült..:( Az edényben már kő kemény volt a zselatin, a többi előkészített rétegnek meg köze nem volt a keményhez, konkrétan a folyékony tojásban úszkáltak a zselatindarabok. Na majd legközelebb étkezésivel próbálom, ezt a hat elpazarolt tojást meg tanulópénznek veszem:D
2010. máj. 30. 14:34
7/12 anonim válasza:
13:48 úgy tűnik, mégis volt különbség..:S
8/12 anonim válasza:
A zselatint csak közvetlenül azelőtt kell megfőzni, mielőtt rátennéd,mindenki tudja, hogy különben megkeményedik!! Akár étkezési, akár tortazselé... Máskor csak akkor csináld, ha rögtön rá akarod tenni, még kicsit folyékony állapotban!
9/12 A kérdező kommentje:
Nem rátenni kellett, hanem belekeverni, és még folyt, mikor belekevertem, mégis darabosan állt össze..
2010. máj. 30. 18:19
10/12 anonim válasza:
Akkor pedig nem keverted össze rendesen...gondolom ez lehetett a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!