Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell chipset készíteni?...

Hogyan kell chipset készíteni? Ropogós, sós, jó zsírosat.

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kb 1mm vastagra. Uborkagyaluval, vagy krumplihámozóval fel lehet vágni olyan vékonyra. :)
2011. szept. 2. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
én vízbe beszoktam áztatni annyi időre, amíg lereszelem és a zsír felforrósodik, így nem ragad össze annyira :)
2011. szept. 2. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!