Hogyan kell chipset készíteni? Ropogós, sós, jó zsírosat.
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 16:21
11/12 anonim válasza:
Kb 1mm vastagra. Uborkagyaluval, vagy krumplihámozóval fel lehet vágni olyan vékonyra. :)
12/12 anonim válasza:
én vízbe beszoktam áztatni annyi időre, amíg lereszelem és a zsír felforrósodik, így nem ragad össze annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!