Szerinted milyen lesz ez az étel? Mit változtatnál rajta?
Törtem a fejem,hogy mit főzzek vacsira,de az a gond,hogy bármi eszembe jutott valamilyen hozzávaló hiányzik hozzá.Elkezdtem gondolkodni,hogy mit tudnék kihozni abból,ami van itthon és kitaláltam egy receptet:
Csirkemellet felkockázom,kevés olajjal megpirítom fokhagymán,vöröshagymán.Héjjában megfőzök pár szem krumplit,felkarikázom.Jénai tálba makaróni tésztát rakok,leöntöm tejfölell elkevert tojással,erre rárakom a csirkemellkockákat és krumplikarikákat.A tetejét lekenem tejföllel és bedobom a sütöbe.Amikor kész megreszelem sajttal a tetejét.
Milyen lesz ez így?Ki merjem próbálni?
Tetszik, de fűszerezd gazdagon, és tegyél közé vajdarabkákat, vagy szalonnát, mert a tejfölt önmagában keveslem, száraz lesz.
Majd referálj!!
én egy kis paprikát, paradicsomot is tennék közé, hogy jó szaftos, kicsit lecsós legyen, pontosabban a húsragut lecsósra készíteném. a tojásos tejföl nagyon jó, jól csorgasd be a tészta és a krumpli közé és a tetejére is maradjon bőven.
szerintem nagyon finom lesz.
Sziasztok!Megcsináltam!Nagyon fincsi lett!Annyit változtattam rajta,hogy a tészta tetejére raktam pár szelet bacont és arra a husit meg a krumplit!
Nagyon egyszerű volt az elkészítés,laktató és finom!Bátran ajánlom mindenkinek!!:)
Nagyon jónak tűnik!
Jóvőhéten feltétlenül kipróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!