Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerinted milyen lesz ez az...

Szerinted milyen lesz ez az étel? Mit változtatnál rajta?

Figyelt kérdés

Törtem a fejem,hogy mit főzzek vacsira,de az a gond,hogy bármi eszembe jutott valamilyen hozzávaló hiányzik hozzá.Elkezdtem gondolkodni,hogy mit tudnék kihozni abból,ami van itthon és kitaláltam egy receptet:

Csirkemellet felkockázom,kevés olajjal megpirítom fokhagymán,vöröshagymán.Héjjában megfőzök pár szem krumplit,felkarikázom.Jénai tálba makaróni tésztát rakok,leöntöm tejfölell elkevert tojással,erre rárakom a csirkemellkockákat és krumplikarikákat.A tetejét lekenem tejföllel és bedobom a sütöbe.Amikor kész megreszelem sajttal a tetejét.

Milyen lesz ez így?Ki merjem próbálni?

2011. aug. 25. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Finom..))) Én a csirkemellét megcsinálom pörköltösen,de pirospaprika nélkül,néha gombát,borsot,zöldbabot teszek bele,aztán tejfölt bele.és csak a simán a csötésztára..:) Semmi extra..)))
2011. aug. 25. 16:30
 2/6 doboszoli ***** válasza:
100%

Tetszik, de fűszerezd gazdagon, és tegyél közé vajdarabkákat, vagy szalonnát, mert a tejfölt önmagában keveslem, száraz lesz.

Majd referálj!!

2011. aug. 25. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Asszem ezt a receptet mentem :)
2011. aug. 25. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:

én egy kis paprikát, paradicsomot is tennék közé, hogy jó szaftos, kicsit lecsós legyen, pontosabban a húsragut lecsósra készíteném. a tojásos tejföl nagyon jó, jól csorgasd be a tészta és a krumpli közé és a tetejére is maradjon bőven.

szerintem nagyon finom lesz.

2011. aug. 25. 17:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Megcsináltam!Nagyon fincsi lett!Annyit változtattam rajta,hogy a tészta tetejére raktam pár szelet bacont és arra a husit meg a krumplit!

Nagyon egyszerű volt az elkészítés,laktató és finom!Bátran ajánlom mindenkinek!!:)

2011. aug. 25. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jónak tűnik!

Jóvőhéten feltétlenül kipróbálom!

2011. szept. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!