Vegyek vagy ne vegyek? Eleinte érdekes vagy használjátok rendszeresen?
2009. ápr. 17. 09:36
1/9 anonim válasza:
Nekem nem jött be... Onnantól nem, hogy órákig dagaszt, ami alatt sokak szerint ugyan lehet mást csinálni, de én (vagy a párom ökle) még a legmacerásabb tésztákat is kidolgozza s.k. negyed óra alatt.
A simán, egyzserűen, sütőben sütött kelttésztáktól és kenyerektől nem sikerült finomabbat produkálnom sem anyu, sem a saját gépemmel, így mielőtt megette volna a por, elajándékoztam.:)
De embere válogatja.
2009. ápr. 17. 09:41
2/9 anonim válasza:
Egy jó dagasztó géppel többre mész. Kisütni meg a sütőben is meg tudod a kenyeret.
Nekem volt régen 2 karú kenyérsütő gépem (hauser) és nem voltam vele megelégedve. Szörnyen dagaszt, főleg a teljes őrlésű liszteket.
Szóval a helyedben ha rendszeresen kenyeret akarsz sütni, vegyél egy jó dagasztó gépet.
2009. ápr. 17. 09:51
3/9 anonim válasza:
Én karácsony előtt vaciláltam,hogy jó lenne, ha otthon süthetnék, de az egyik kollégám lebeszélt róla.Nem azért, mert rossz a kenyér,hanem azért,mert annyira finom,hogy több kenyeret ettek,mint azelőtt.Kiváló hízókúra. A hozzávaló alapanyagok (telj.kiőrlésű ez+az)nagyon drágák. Lehet a gépben nagyon finom kenyeret sütni.Recepteket találhatsz a www.kenyersutes.hu oldalon. Választ ki a recepteket, és meg,hogy mi kell a finom kenyérhez.Látni fogod az alapanyagokon,hogy bizony ezek nagyon drága kenyerek lesznek.Meggondolandó,hogy megéri-e? villanyszámla,rengeteg idő=nagyon finom,napokig elálló kenyér.Én nem vettem. Csak akkor jut eszembe,amikor a 2 nap alatt megsavanyodott,morzsálódó kenyerem ki kell dobni.
2009. ápr. 17. 10:12
4/9 anonim válasza:
Az anyukáméknak az van. Az igaz, h kb. 3 óra , mire elkészül és megsül a kenyér, viszont isteni finom! Valamit, valamiér. A többiek meg vegyék a felfújt zsömléket.
2009. ápr. 17. 10:45
5/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak szeretnék őszintén gratulálni rendkívüli kultúráltsága, választékos stílusa miatt...
Ami a választ illeti:
A sütőben sütve is lehet kenyeret sütni, ahogy előttem szóló mondta dagasztógéppel, vagy két ököllel dagasztva.
Ez a zsemlére is vonatkozik.
Én amiatt oldom meg így -egyébként nem sok idő alatt- a család péksütiellátását, mert a hiperszuperekben naponta látok sárga körmű, koszos kezű embereket kenyereket, zsemléket tapogatni.
2009. ápr. 17. 10:53
6/9 anonim válasza:
Szia!Szerintem megveheted. Mi már két éve használjuk, azóta csak akkor veszünk kenyeret, ha elfelejtünk sütni :-) Igaz, hogy tényleg hosszú az idő (3 óra), de megéri. Napok múlva is friss. Én 6 dl vizzel, élesztővel, sóval, kevés cukorral és egyszerű, Tescoban kapható kenyérsütésre való liszttel készitem, nem is drága, és tényleg finom lesz a végeredmény.
2009. ápr. 17. 10:54
7/9 anonim válasza:
Én szerettem volna kenyérsütő gépet venni. De amióta megtapasztaltam,hogy nagyon fincsi kenyeret és zsemlét lehet sütni a sütőben is azóta eszem ágában sincs venni és a tetejében fele annyi idő alatt.
2009. ápr. 17. 14:04
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ,hogy szánt rám egy kis időt,még mindig gondolkodom rajta.
2009. ápr. 17. 15:37
9/9 anonim válasza:
mi nemrég vettünk. az első pár próbálkozás nem volt túl sikeres de mostmár tök finom szép kenyereket sütünk mindenfélét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!