Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett a tejszínből vaj?

Miért lett a tejszínből vaj?

Figyelt kérdés
Mit rontottam el? Végig ott álltam mellette? Lehet ezt helyre hozni?
2011. aug. 20. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

túlverted

kevés vízzel valamennyire feljavíthatod, de nem lesz az igazi

2011. aug. 20. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Éppen, hogy csak elkezdett habosodni, aztán egyből vaj lett, tehát meg sem "keményedett".
2011. aug. 20. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Az is jó. Kend kenyérre, sózd meg, tegyél rá paprikát és paradicsomot. ;-)
2011. aug. 20. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg fonott kalácsra, mézzel!! Ugyanis van benne 5 evőka.porcukor is.
2011. aug. 20. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Én tegnap jártam így a tescos tejszínnel:P Egyik pillanatban még folyt, majd betúrósodott az egész...sütök ma kuglófot, majd azzal megesszük, mert eyébként finom:)
2011. aug. 20. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

jó kérdés, miért. passz. előfordult velem is sajna.

csinálj fonott kalácsot, a tedd a tésztájába a zsiradék egy része helyett. nálunk ez bevált!

2011. aug. 21. 01:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi! Elég bosszantó Rigó Jancsit akartam csinálni :(. De kitoltam vele a következőbe már habfixálót raktam!
2011. aug. 21. 06:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!