Miért lett a tejszínből vaj?
Figyelt kérdés
Mit rontottam el? Végig ott álltam mellette? Lehet ezt helyre hozni?2011. aug. 20. 13:09
1/7 anonim válasza:
túlverted
kevés vízzel valamennyire feljavíthatod, de nem lesz az igazi
2/7 A kérdező kommentje:
Éppen, hogy csak elkezdett habosodni, aztán egyből vaj lett, tehát meg sem "keményedett".
2011. aug. 20. 13:25
3/7 anonim válasza:
Az is jó. Kend kenyérre, sózd meg, tegyél rá paprikát és paradicsomot. ;-)
4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg fonott kalácsra, mézzel!! Ugyanis van benne 5 evőka.porcukor is.
2011. aug. 20. 13:29
5/7 anonim válasza:
Én tegnap jártam így a tescos tejszínnel:P Egyik pillanatban még folyt, majd betúrósodott az egész...sütök ma kuglófot, majd azzal megesszük, mert eyébként finom:)
6/7 anonim válasza:
jó kérdés, miért. passz. előfordult velem is sajna.
csinálj fonott kalácsot, a tedd a tésztájába a zsiradék egy része helyett. nálunk ez bevált!
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi! Elég bosszantó Rigó Jancsit akartam csinálni :(. De kitoltam vele a következőbe már habfixálót raktam!
2011. aug. 21. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!