Help!? Nagyon borsos lett a tatárbifstekem. Mit tegyek?
Dobd ki és csinálj egy másikat. Jobbat nem tudok.
Esetleg próbáld meg egy kis langyos tejben megáztatni, de szerintem az nem biztos, hogy a legjobb megoldás, lehet, hogy az egész étel aromáját elveszi.
semmit, csak plusz hússal tudnád csökkenteni a bors ízét, az pedig gondolom nincs több.
mással nem tudod kiegészíteni, mert semmi nem veszi el a bors erősségét.
esetleg, ha még elbírja, a többi fűszerből, hagyma, fokhagyma tegyél még bele, vagy egy kis vajat, mustárt, persze attól függ, hogy most mennyire kész.lehet, hogy még tojássárgáját is elbírna.
a plusz adalékok növelik a tömegét, így magvan az esély, egy kis tompítására a borsnak.
1. Tegyél hozzá húst, természetesen hozzáigazítva a többi fűszert is.
2. Fájó szívvel kidobod, és legközelebb óvatosabban borsozol.
Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!