Meggyszószhoz (édes) sütök ki csirkecombit. Hogy ízesítsem? Egy kicsit gondban vagyok, mert a meggyszósz miatt nem lehet pl. borsos-mustáros ahogy eredetileg terveztem. Csak só és bors menjen a combira vagy más?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 10:16
1/5 anonim válasza:
Hát a mustár tényleg nem megy hozzá, de gyakorlatilag minden más igen. Pl.: fokhagyma, esetleg mediterrán fűszerek..
2/5 anonim válasza:
Borsot semmiképp nem tennék rá.
+ Meggyszószhoz inkább főzni szokták a húst. A sült húsnak nagyon erőteljes, sós íze van.
3/5 anonim válasza:
egy kis gyömbér nagyon feldobná, és persze a só, bors alap legyen.
4/5 anonim válasza:
én személy szeint nem szeretem a natur husikat, mindig pácolok, meggyszoszhoz is. Egy kis csirkefüszer pont elég, és harmoniában van a szosszal is. :)
5/5 anonim válasza:
Sül csirke fűszersóval.Én midig így csinálom,és nagyon finom a meggyszószhoz a sült csirkecomb.Még egy kis rizst is szoktam hozzá főzni,fennséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!