Nyersen lehet enni lisztet?
Figyelt kérdés
Ha felfőzés nélkül adom a főzelékhez azt úgy nehéz megemészteni?2011. aug. 12. 12:24
1/7 Futurare válasza:
lényegében akkor nem lesz bajod
2/7 anonim válasza:
bajod nem lesz tőle, csak a funkcióját veszti el. (sűrítés)
4/7 anonim válasza:
Ja, én azt hittem magában kanalazod a lisztport magadba. Mert én néha ráfanyalodok... Meg lehet enni, csak ha gyakran csinálja valaki, akkor nem tudom mikor tömítődik el a ragaccsal...
Főzelékben meg már nem magában van, pláne ehető.
5/7 anonim válasza:
keverd ki a lisztet egy kis vízzel (tejjel)csomómentesre
és úgy keverd az ételhez. 1 perc alatt besűrűsüdik,nem hiszem , hogy az a főzési idő zavarna.
de az én gyerekeim imádták enni a nyers gyúrt tésztát, a nyers nokedlitésztát, szóval semmi gond.
csak szárazon natúr nem tudom elképzelni, hogy valaki megegye, és még élvezze is:))
6/7 anonim válasza:
Hát bajod nem lesz tőle,de 1x úgy csinálták a szüleim és furcsa volt az íze..Többet nem nagyon szeretnék olyan főzeléket enni >.<
7/7 anonim válasza:
Gyerek koromban ettük úgy a tojás sárgáját, hogy kikevertük porcukorral, és egy kis liszttel, és úgy ettük nyersen. Jó volt,semmi bajunk nem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!