Miért nem sül meg? SOS
Figyelt kérdés
A milánoi makaronim, (amit virslivel csináltam, mert nem vol itthon husi), már fél órája bent van a sütöben, 70- 80 fokon. A sajt a tetején nem akar elolvadni. Hagyjam még bent, vagy vegyem ki?2011. aug. 9. 14:35
1/9 anonim 



válasza:





Tedd fel magasabb hőfokra, mert ez semmi. Legalább 120-150 kell neki.
2/9 anonim 



válasza:





Sőt, ha jobban meggondolom inkább 150-180 fokra tenném be.
3/9 A kérdező kommentje:
az nem baj, ha jénaiba van? :O
2011. aug. 9. 14:41
4/9 anonim 



válasza:





Dehogy baj,az tűzálló. 180 fokot neki.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi, mindenkinek ment a zöld kezecske :)
2011. aug. 9. 14:53
7/9 anonim 



válasza:





70-80 fonok főzni nem nagyon lehet, nemhogy sütni. :) Én 180-200 fokon használom általában a sütőt.
8/9 anonim 



válasza:





remélem, hogy felnyomtad a gázt, és azóta már jóízűen el is fogyasztottad.
látod, ezt már nem fogod elfelejteni,legalább 180 fokon kezdünk előmelegített sütőben sütni. utána már lehet viszavenni, ha nagyon pirulna a sütnivalónk teteje:)
9/9 A kérdező kommentje:
ezt egy életre megjegyeztem :) még egyszer nagyon köszi mindenkinek !
2011. aug. 9. 17:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!