Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertéstarjából mitérdemes...

Mr.brown kérdése:

Sertéstarjából mitérdemes csinálni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi tegnapelőtt grilleztünk. Szeletekre vágod, pácolod, kevés olajon megsütöd.

Vagy cigánypecsenye krumplival.



De gúgliban kb. ezer receptet találsz.

2011. aug. 9. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Hagymás sülthús, sajtos-tejfölös szelet, rántotthús.
2011. aug. 9. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

bármit, ha szeretitek a nem száraz szaftos húst.

ahogy írták, sütve, rántva a legfinomabb husi.

egyet ajánlok, ami pácolt. legalább 2 órára, de legfinomabb egy éjjelen át.

kecsap-méz-mustár-fokhagymapép-bors-egyéb fűszerek ízlés szerint. pl majoranna.

ezzel a besózott szeleteket megkenni. két fej hagymát karikára vágni és a bekent húsokkal egy dobozba rétegesen lerakni. lezárva hagyni érni.

utána zsírozott tepsibe szedni, hagymával együtt, fél deci vizet aláöntve, szorosan lefóliázva kb 45 percig sütni.

ha puha, akkor fólia nélkül pirosra sütni.

petrezselymes krumplival, de pl gombás rizzsel is isteni finom.

2011. aug. 9. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A 9,26-os által írtakat szoktam, de én még teszek mellé szeletelt zöldpaprikát is és a hasábba vágott burgonyát a husi mellé rakom és együtt sütöm.


Finom még brassóinak is a tarja


Ha nincs elszelve, hanem egyben van, megtűzdelheted fokhagymával és úgy süsd meg egészben sütőben.

2011. aug. 9. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Rántotthusi vajas petrezselymes burgonyával
2011. aug. 9. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 doboszoli ***** válasza:

A tarja a jobblétre szenderült ártatlan coca legsokoldalúbban felhasználható alkatrésze.(számomra a legfinomabb is)

Akár szeletben, akár egyben sütve, rántva, apróhúsnak, tokánynak, pörköltnek, darálni, szóval mindennek.

Mondjuk a disznónak nem nagyon van olyan része, ami számomra nem ehető.(na jó egy- kettő)

2011. aug. 9. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Szeletekre vágod.

Sózod, borsozod - 1 órát állni hagyod.

Közben egy tálban 1 nagy pohár tejfölt elkeversz 1 evőkanál mustárral, ebbe a hússzeleteket belemártogatod és egy kiolajozott jénaiba/tepsibe egy más mellé rakogatod a húst.

Ha végeztél a maradék tejfölös cuccot öntsd a tetejükre.


Előmelegített sütőben süsd míg olyan puha nem lesz mint a vaj. Steak krumpilval csodálatosan finom.


Sokat csinálj belőle mert szaftja sem fog maradni olyan finom.

2011. aug. 10. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!