Hogyan érhetem el hogy a házilag készűlt túróm keményebb legyen?
Figyelt kérdés
kicsit hígra sikeredik, hogyan tudnám keményebbre csinálni?2011. aug. 8. 21:36
2/5 A kérdező kommentje:
köszii :) akk túl hamar vettem le ^^
2011. aug. 8. 21:43
3/5 anonim válasza:
valóban, még maradt benne savó. egy kicsit kézzel is segíthetsz, hogy összefogva jól megszorítod a csurgatókendőt.
4/5 anonim válasza:
Édesanyám úgy csinálta, hogy lecsurgatás után beleterítette a tepsibe és közepes gázlángon berakta a sütőbe,de azt nem tudom mennyi időre, nem sokra, ettől olyan morzsalékos lett. Próbáld ki és figyeld, ha úgy látod jó akkor vedd ki.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :):) kipróbálom
2011. aug. 10. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!