Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan érhetem el hogy a...

Hogyan érhetem el hogy a házilag készűlt túróm keményebb legyen?

Figyelt kérdés
kicsit hígra sikeredik, hogyan tudnám keményebbre csinálni?
2011. aug. 8. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tovább csurgatod ki a levét.
2011. aug. 8. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszii :) akk túl hamar vettem le ^^
2011. aug. 8. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
valóban, még maradt benne savó. egy kicsit kézzel is segíthetsz, hogy összefogva jól megszorítod a csurgatókendőt.
2011. aug. 9. 06:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Édesanyám úgy csinálta, hogy lecsurgatás után beleterítette a tepsibe és közepes gázlángon berakta a sütőbe,de azt nem tudom mennyi időre, nem sokra, ettől olyan morzsalékos lett. Próbáld ki és figyeld, ha úgy látod jó akkor vedd ki.
2011. aug. 9. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :):) kipróbálom
2011. aug. 10. 09:26

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!