Valaki készített már ilyet?
Figyelt kérdés
Hallottam olyanról, hogy darált dióval bundázzák a rántott húst. Ezt pontosan hogy kell elkészíteni? Miben más a hagyományos rántott húshoz képest? Ha valaki készített ilyet, mi a véleménye róla, finom volt?2011. aug. 8. 18:46
1/8 anonim válasza:
Még nem készítettem, és nem is ettem, de meg sem kóstolnám.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szereted az újdonságokat? :) Én egy szeleten majd lehet, hogy kipróbálom. :)
2011. aug. 8. 18:50
3/8 anonim válasza:
Még nem készítettem,de nem is érdemes megpróbálni. Legfeljebb egy szeleten. A dió a forró olajban megpörkölődik,és nem lesz jó.
4/8 anonim válasza:
szerintem csak prézlivel keverve lehet kisütni.
de biztosan megkóstolnám:)))
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd a prézlibe keverek egy kicsit, aztán kiderül milyen íze van. :)
Köszi a válaszokat!
2011. aug. 8. 19:02
6/8 anonim válasza:
Tehetsz a prézlibe szezánmagot, sajtot, mandulát, tökmagot, napraforgómagot és más íze lesz a húsnak.
7/8 anonim válasza:
Én darált mogyorót kevertem a prézlihez, csirkemellfilét rántottam.Extra.
8/8 anonim válasza:
Hát a húshoz még nem próbáltam, de a camamberttel nagyon jól harmonizál a diós panír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!