Gyerekszobába mesefigura festése falra: készített már valaki házilag ilyet?
egyet értek az előzővel. netről lelehet tölteni:)
vagy ha ügyesen rajzolsz akkor akár szabad kézzel is meg tudod rajzolni.
Én a volt szomszédomnak segítettem a gyerekei szobáját kidekorálni( micimackó, pillangó, pókember stb.. mondjuk mi szabad kézzel rajzoltuk meg)
Ha nagy képet akarsz, akkor használhatsz olyan projektort/kivetőt, amit iskolákban is szoktak használni. Lehet, hogy kölcsön tudod kérni valakitől.
A temperáról mondják, hogy be szokott válni, de az a festék, amit a diszperzit színezéséhez árulnak, egész biztos jó lesz. Kellenek az alapszínek, és olyat keversz ki, amilyet akarsz, vagy ha kevés szín kell, akkor megveszed azokat készen.
A legegyszerűbb, ha van olyan ügyes kezű barátnőd, (vagy pláne te;D), és fel tudod másolni szabad kézzel a falra. Nem kell félni tőle, a ceruzát le tudod radírozni, vagy átfested, ha elsőre nem sikerült tökéletesen.
:)
Szia!
Nekem a férjem szerzett kölcsön projektort, de ha írásvetítőt tudsz szerezni, az is pont olyan jó, csak kicsit macerásabb (átrajzolni fóliára az ábrát). Én nagyon élveztem csinálni, Micimackó és barátai néznek felfelé, oda meg a Dumbóból rajzoltam a gólyát csomaggal :) Most komolyan, mintha egy profi csinálta volna :))) Még a színeket is sikerült eltalálnom. Itt a folyamat és a végeredmény:
Festék az színezőpaszta volt (tudod, amit a fehér diszperzitbe kevernek), alapszínek és abból kevertem az árnyalatokat.
A megvalósítást már nagyon jól leírták a többiek! A projectoros diszperziós festék szerintem a nyerő.
Nekem ezek nagyon tetszenek. Igaz nem a klasszikus mesefigurásak, de ötletesek. Nem csak gyerek szobába. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!