Spaghettihez milyen bort ajánlotok?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken ünnepeljük a párommal a másfél évünket.És Spaghettit szeretnék főzni neki este.Milyen bor illik a legjobban hozzá?:)2011. aug. 6. 22:39
2/10 A kérdező kommentje:
az mindegy :D:)
2011. aug. 6. 22:46
3/10 anonim válasza:
Szerintem ez a mártástól függ. Bolognai-rozé, Milánói-vörös, Sajtos,zöldséges-fehér.
4/10 A kérdező kommentje:
bolognai lesz:)
2011. aug. 6. 23:04
5/10 anonim válasza:
Tésztához fehér, sertés húshoz vörös passzolna, úgyhogy szerintem egy félédes rosé. :)
6/10 anonim válasza:
Juuj!!!Én imádom a Bolognai spagettit,de másfeledik évfordulóra???? :( Inkább valami különlegesebbet,nekem amúgy az egyik kedvencem a Cabernet Sauvignon!!!!Ahhoz valami marha vagy sertéshús étel passzolna!!De bocsi,nem bántani akartalak,csak szerintem a spagetti nem egy elegáns,és ünnephez illő kaja!!!
7/10 anonim válasza:
Ha finomat akarsz és még stílusosat is, akkor Chianti.
8/10 anonim válasza:
szerintem a spagetti jó ötlet, pláne ha a párja szereti, nekem baromi jól esne, tekintve hogy imádom a spagettit :D
borból mondjuk csak az édeset bírom, abból is inkább a vöröset-minőségibbet, száraz borokat nemszeretem annyira, de ááh spagetti....:D
9/10 anonim válasza:
most vettem a Metróban akciósan Szent-István rozé peszgőt.
elegáns,parafadugós és nagyon-nagyon finom.
én szívből ajánlom. ja és félszáraz, isteni:))
10/10 anonim válasza:
Szerintem egy jól elkészített bolognai elég nehéz étel, hogy egy kékfrankos kísérje. Mi azzal szoktuk általában, és szerintem egész jó.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!