Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fasírozottba mindenképpen...

A fasírozottba mindenképpen kell tenni tojást?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem eszem tojást, se főtten, se sütve, se tükörtojásnak, csak ha valamibe használnom kell, pl. panírozás ( akkor természetes nincs vele gondom), de valahogy nem vagyok oda érte. Amiből lehet kihagyom ( pl. túróspalacsinta tölteléke, stb.).Eddig úgy csináltam a fasírozottat, hogy tettem bele,de ma akarok azt készíteni és elgondolkodtam mi lenne ha nem tennék. Ne lenne olyan finom, vagy nem állna össze?
2011. aug. 4. 08:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megpróbálom először tojás nélkül a 1,5 éves kisfiam úgyis előbb eszik, mint mi, majd letesztelem hamarosan milyen tojás nélkül. Ha szétfolyik, akkor teszek a többi masszához.
2011. aug. 4. 10:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is egyszer kifelejtettem a tojást. 3 fasírtot kisütöttem és csak utána kevertem bele. Meg sem lehetett különböztetni, hogy melyik volt a tojás nélküli masszából és melyik a tojásosból.
2011. aug. 4. 10:11
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Kell tojás, másképpen szét esik.
2011. aug. 4. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
A csevapcsicsa is lényegében fasirt, de eleve tojás nélkül.
2011. aug. 4. 11:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg abban sincs tojás. Éééés , nem sült szét.Most sütöttem ki 3 pogit és egyben maradtak. Ízre még nem tudom, hogy milyen mert még hűl, de remélem , hogy jó lesz.
2011. aug. 4. 11:24
 16/19 anonim ***** válasza:
hát tojás nélkül szétesik. Ha nem teszel bele kenyeret sem, csak a darált husit fűszerezed, akkor olyan lesz, mint a hamburger husi. Ha ezt pici golyókká formázod és nem bő olajban, csak kevésben és teflonba sütöd, akkor sztem az ízlésednek megfelelő "fasírtot" kapsz.
2011. aug. 4. 13:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Én úgy csinálom a fasírozottat, hogy 50 dkg húshoz rakok 3 vizbe áztatott zsemlét és ezt fűszerezem. Nem esett szét, teljesen egyben maradt, olajsütőben sütöttem. Most ettük meg nemrég, nagyon finom lett. JObb izzel ettem, mint mikor tojást tettem bele.
2011. aug. 4. 13:33
 18/19 doboszoli ***** válasza:

Háznál voltam disznót vágni, anno.

Megkevertem a hurkát, a háziak kóstolgatták, dícsérgették, a gazda szerint jól ki lehetett érezni a májat.

Ebben a pillanatban megjelent a konyhaajtóban a fiatalasszony, kezében egy tepsivel, benne a megfőtt májjal, amit kifelejtettünk...

2011. aug. 4. 14:21
 19/19 A kérdező kommentje:
:))))
2011. aug. 4. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!