Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek a padlizsán...

Hogyan készítitek a padlizsán krémet? Mindenképpen kell bele fokhagyma?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Több fajtája is van. Nekem a kedvencem pl. a póréhagymás. Póréhagyma apróra vágva és nyersen belekeverve a padlizsánpürébe + só + majonéz ízlés szerint. A legtutibb és nem is olyan szagos, mint a fokhagymás változat. :)
2010. márc. 5. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Kis lángon meg kell sütni a padlizsánt és a kaliforniai paprikát. le kell húzni a bőrét és elturmixolni, kis hagymával és ízlés szerint zöld fűszerekkel és kis olajjal. Nagyon finom.
2010. márc. 5. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha sütőben sütöm meg a padlizsánt, mennyi ideig kell sütni? Egyébként köszi a finom válaszokat :)!
2010. márc. 5. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Majonézzel!!! Sokan nélküle ismerik, de szerintem úgy finomabb. Ja és nem bolti majonézzel, hanem kikeverve az igazi.
2010. márc. 5. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Vigyázni kell, hogy ki ne pukkadjon, de így nem tudom meddig kell sütni.
2010. márc. 5. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!