Szilvalekvárt hogyan? Aki főzött ilyet, adna néhány tanácsot, mert teljesen kezdő vagyok.
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 19:36
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:
A zselatint még értem is, hogy miért ne, de a befőzőcukrot nem.
Pedig az utóbbival akartam elkészíteni, és igazából a lekvár csak sütikhez lenne!!!
De elhiszem Neked, még jó, hogy van itthon rendes cukor is.
Köszönöm a segítséged!
Ezek azok a tapasztalatok, amire kíváncsi vagyok!
2011. júl. 30. 10:12
12/12 anonim válasza:
(én befőző cukorral szoktam, csak nem teszek bele olyan sokat, mint írják a csomagoláson. így is finoma sütikbe, semmi gondom vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!