Szerintetek ez csirkemellel is jó lenne, vagy az túl "sok" egy levesbe? Combbal az igazi? Van lényeges különbség?
2011. júl. 28. 18:39
1/8 anonim válasza:
Levest mindig húsos csontból érdemes csinálni. Meg a másik, hogy a csirkemellnek semmi íze nincs, íztelen lenne tőle a leves. Minden szempontból jobb a comb.
2/8 A kérdező kommentje:
Jó, és hogy tudom leszedni a combot a csontról? :D
2011. júl. 28. 18:51
3/8 anonim válasza:
nemhogy túl sok, hanem inkább kevés lenne csirkemellből, mármint az ízt, a tartalmat tekintve.ha lehet, maradj a csirkecombos változatnál.
mellből is lehet, de sokkal "diétásabb" és íztelenebb lenne.
4/8 anonim válasza:
Késsel levágod :) ez a módszer egyébként univerzális, bármilyen hús és csont esetén alkalmazható :)
5/8 anonim válasza:
Ragulevest talán lehet a mellből is, mert itt a zöldségfélék is jó ízt adnak.Van aki csak a mellhúst használja,mert azt szeretik.
6/8 anonim válasza:
hegyes éles késsel a csont mellett bevágod és mindig haladsz tovább, míg elváli a csonttól.ha dopla combot veszel először a hajlatnál kell elvágni, utána csontozni.
7/8 anonim válasza:
Csirkemellel még könnyebb dolgozni :)
8/8 anonim válasza:
Szia!
Mi minden ilyesmit csirkemellből csinálunk, a család nagy része csak azt eszi meg a csirkéből (én is). Szerintem nem lesz íztelen, de relatív (pl szerintem a comb kifejezetten rossz ízű).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!