Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett nyálkás az okra?

Miért lett nyálkás az okra?

Figyelt kérdés
Megpároltam az okrát, bár sok gusztusom nem olt megkóstolni, mégis megtettem. Párolt zöldbabhoz hasonlított az íze, de olyan nyálkás érzés volt mint az aloe vera, 2 kis szelet lecsúszott a torkomon, de a többit kidobtam. Hogy lehetne finoman elkészíteni?
2011. júl. 28. 07:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Túlpároltad, nem szabad ennyire fözni, csak egész rövid ideig.
2011. júl. 28. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

a bolgárok imádják. a nagymama a lecsóba is tett, de savanyítani is szokta.ott bame a neve, úgy néz ki, mint

a hegyes zöldpaprika.nekem olyan szivacsosnak tűnt mindenben, nem lett a kedvencem.

2011. júl. 28. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!