Ha frissen vettem a csirkét, de a combján nyálkás réteg van a bör alatt azt még meglehet enni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 11:52
1/4 anonim válasza:
Ez normális. Én eddig minden csirkecombon találtam ilyet.
3/4 anonim válasza:
a bőr alatt ez természetes,ha a bőr felett nyálkás,és rossz illatú az a baj.nyugodtan meg lehet enni.
4/4 anonim válasza:
Persze hogy meglehet, az mindig van a csirke bőre alatt, kell is hogy legyen, valamilyen nyálkahártya a neve asszem! Jó étvágyat hozzá, én rántva szeretem:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!