Havi 15ezer forintból meglehet élni?
úgy értem, hogy ez csak egy főre és csak ételre... Szerintetek lehetséges? vagy mennyi a minimum amiből meglehet úgy, hogy mondjuk ne legyen az, h nem eszel semmit?
előre is köszi
Szerintem nem lehetetlen, én csináltam, hogy napi 300Ft-ból éltem. Bár hozzá teszem nem egy hónapig csináltam, hanem csak pár napig max egy hétig.
Az a baj, h ez csak kaja, nincs benne az tisztálkodáshoz szükséges dolog, közlekedés, ilyenek.
A minimum az 25-30,legalábbis itt Bpn. Sokszor olvaosm,hogy 3-4en esznek ennyiből egy hónapban,hát nekem fogalmam sincs ,hogy csinálják.
Én mondjuk nem libamájat eszek szarvasgombával,de eszek normálisan zöldséget,gyümölcsöt,húst stb (üditőre,édességre,nassolnivalóra nem vagy nagyon ritkán költök) .Biztos ki lehetne hozni kevesebből,ha mondjuk egy nap egyszer ennék,vagy állandóan kiflit párizsival meg zacskóslevest,de én ennyire nem akarok a kaján spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!