Havi 15ezer forintból meglehet élni?
úgy értem, hogy ez csak egy főre és csak ételre... Szerintetek lehetséges? vagy mennyi a minimum amiből meglehet úgy, hogy mondjuk ne legyen az, h nem eszel semmit?
előre is köszi
na majd most sikerül:D
amúgy sztem el lehet lenni
sok-sok konzerv
zacsis leves
kifli, zsömle
gyümölcs-zöldség nem sok lesz mert az drága
hosszú távon nem egészséges:P
12:02-es vagyok
Nos, ha állandóan fogyózol akkor még oké, de egyetemen az ember sokszor kerül olyan helyzetbe, h elhívják inni, pizzázni...ami baj akkor.
/Én Szegeden lakom :)/
Mondjuk igaz, hogy vannak helyzetek mikor elhívnak pizzázni ami kb azt jelenti, ha eszek egyet, akkor 2napig zsömlén élek :DD
elég kihívásos dolog ez...
báár ha mondjuk találnék munkát szegeden akkor ...szóval tuti nem végig így lenne , vagyis nagyon remélem
Amúgy nagyon szépen köszönöm az összes eddigi választ :))
Jajistenem, ha vega akarsz lenni, akkor bizony sokkal drágább... ha minőségi vega étrendet akarsz összerakni... Rengeteg ostoba tévhit a vegetarianizmusról.
Az nem abból áll, hogy ugyanazt eszed, mint a többiek, csak nem veszel a húsból, szép is lenne...
Az a baj, hogy ennyiből csak olyan kajákra fogja futni, amelyek egyáltalán nem tesznek jót a kilóknak. (Zsíroskenyér, sült krumpli és hasonlók jönnek ki belőle)
Ha átállsz vegára, akkor viszont az egészséges táplálkozáshoz szükséges a rengeteg vitamin, zöldség-gyűmölcs. Hiába fogsz Szegeden élni (én ahhoz viszonylag közel lakom), Pesten azt hiszik, hogy itt olcsóbb a sok zöldség-gyümölcs, mivel itt terem, ez nem igaz!
Talán akkor fogsz tudni ennyi pénzből kijönni, ha:
sok kiskeresetű csinálja azt, hogy étteremben "előfizetéses menüre" befizet, elhordásra. Az ételhordóba ez esetben mindig többet raknak, mint aki ott eszi meg. Szobatársaddal ketten fizettek ki egy adagot, akkor az elég kettőtöknek, 600-700 Ft körül mozog egy adag, és ez feleződik.
Nézz körbe e tekintetben is az egyetem környékén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!