Fincsi sárgadinnye-krémleves recept?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 20:24
1/1 Kobuta válasza:
Ez nem konkrét recept, de én kikaparnám a sdinnye belsejét, (egy vastagabb réteg azért maradjon, hogy vissza lehessen tölteni bele a levest),a kikapart részt és még hozzá dinnyedarabokat, cukorral, citromfűvel, kicsi szegfűszegporral, esetleg gyömbérrel, kis vízzel és édes fehér borral (muskotályos) éppen csak felforralnám, kihűteném, turmixolnám, tejszínnel sűríteném, lehűteném.
Tálaláskor beletölteném a dinnyehéjba, dinnyedarabokat dobnék bele, tejszínrózsával , szőlőszemmel, citromfűvel díszíteném. Szerintem jó lehet. Jó étvágyat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!