Baj lehet az, hogy nagyon sok tojást eszek?
Szóval hát még nem igazán tudok sütni, fözni, kivéve a rántottát, bundáskenyeret és a sültkrumplit. A sültkrumplit egyedül még nem csináltam de a másik kettöt szinte kétnaponta eszem, mert olyan egyszerüen megvannak és saját magam eltudom készíteni..
Lehet abból valami baj, hogy ennyiszer eszek tojásos ételt?
Egyébként valahogy még nem unom ezeket enni, jó érzés amikor saját magam készítem el :)
17/L
elég egyoldalúan táplálkozol
17 évesen itt az ideje megtanulni főzni, kezd a tésztás ételekkel - sajtos tészta, túrós tészta, krumplis tészta
sült hús sem egy ördöngösség, meg a krumplipüré se...sőt a salátákat is össze lehet dobni pillanatok alatt
Ez nem azt jelenti, hogy csak ezt eszek, ezt sehol se mondtam -.-
Ezeket akkor eszem mikor egyedül vagyok itthon, amúgy anyukám sokszor csinál vacsorát, hétvégén pedig ebédet is.
A tésztákat nem szeretem, szóval azt nem is tanulnám meg, krumplipurét se.
Egyébként pedig nem vagyok a tanulás ellen, de egyszerüen ha anyukám nem mutatja meg hogyan kell akkor nem fogok nekiállni egyedül.. nem akarom elpazarolni a hozzávalókat esetleg..
nyuszifül, nézd már meg a linket, amit beírtam...amúgy meg egy sült húsban szerinted mit lehet elrontani, ha nem égeted oda és nem fűszerezed agyon?
sütőzacskóban is süthetsz: beledobálsz mindent : pl 3-4 csirkecombot, 6-8 db krumplit, 2 hagymát negyedelve, 2 paradicsomot negyedelve, 1 paprikát, 1 kávéskanál sót, 2 gerezd összenyomott fokhagymát, kis borsot, 3 ek vizet és mehet a sütőbe (zacsit össze kell kötni és kiszúrni villával + egy tálra tenni )
17 évesen olvasni is tudsz már, nem nagy kunszt az internet korában egyszerű recepteket találni...én 12-13 évesen már az egész családra főztem, úgy hogy anyám nem egy konyhatündér és se net se paprikatv nrm volt, csak Horváth Rozi szakácskönyv
Én értem amit te mondasz, de te nem fogod fel amit írtam :)
Egyedül nem fogok nekiállni, így is kevés a pénzünk és legtöbbször szinte üres a hütö, szóval ha lenne itthon hús vagy hasonló akkor nem fogom megkockáztatni, hogy egyedül nekiállok megsütni és a végén ehetetlen lesz és dobhatjuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!