Jó ha gyúrás mellett lágy tojást eszek nyers helyett?
Figyelt kérdés
Abban is van nyers fehérje nem?Vagy az már nem olyan mint a teljesen nyers?2011. júl. 25. 12:36
1/13 anonim válasza:
Szalmonella biztos nincs benne, így nem olyan, mint a teljesen nyers. Illetve elvileg jó pénzért lehet kapni hőkezelt szalmonella mentes tojást is azt eheted nyersen.
2/13 A kérdező kommentje:
Okés de a tápértéke ugyan annyi?
2011. júl. 25. 12:45
3/13 A kérdező kommentje:
(jav. ugyanannyi)
2011. júl. 25. 12:46
4/13 anonim válasza:
Nem érdemes nyers/lágy tojást enni, és nem a szalmonella miatt... [link]
5/13 A kérdező kommentje:
Ha porokat árulnék gyúráshoz én is azt mondanám hogy inkább azt vedd ne a tojást.....
2011. júl. 25. 13:13
6/13 anonim válasza:
Jól van zsenikém, akkor edd a húst is nyersen, a "porokat" meg felejtsd el, igazad van, idiótaság! Gondolom még gyógyszereket sem szedtél soha életedben ha beteg voltál, és a modern technika vívmányait is hanyagolod... egyél inkább nyers tojást, bár azzal többet ártasz magadnak, mint a "porokkal"!
Hajrá!
7/13 anonim válasza:
Az értő olvasást még gyakorold kérdező.
8/13 anonim válasza:
Wazze az van leírva, hogy egyél tojást te csöcs! Csak ne nyersen/lágyan b+! Egy szóval se írják, hogy fehérjeport igyál helyette!
9/13 anonim válasza:
Van aki olyan szinten retardált , hogy nem lehet neki segíteni. :(
10/13 A kérdező kommentje:
Anyád faszát. :)
2011. júl. 25. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!