Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » HOGYAN KELL PALACSINTÁT...

HOGYAN KELL PALACSINTÁT csinálni? :D

Figyelt kérdés

kérlek titeket részletesen :D és miből menyit..

ez az egy.. ami nekem soha nem ment!!:D

2011. júl. 14. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2011. júl. 14. 19:31
 2/11 anonim válasza:

GOOGLE!annyi féle recept van ott hogy nem igaz.

pl: [link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 14. 19:32
 3/11 A kérdező kommentje:
de én a ti szátokból akarom hallani :(
2011. júl. 14. 19:45
 4/11 anonim válasza:
nem értem ezek a receptek miért nem jók :D :D :D
2011. júl. 14. 19:46
 5/11 A kérdező kommentje:
azééért mert én azt szeretném amelyikeket ti szoktátok otthon csinálni! nemhinném hogy mindig lenézitek netről :D
2011. júl. 14. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Rakok bele tojást, cukrot, tejet lisztet, olajat, sót szódát. Mennyiségeket nem írok, mert érzésre csinálom mindig. Attól függ, hogy magamnak csinálok vagy unokatesómnak is.
2011. júl. 14. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:

2db tojás, 35dkg liszt, 2-3 ek. cukor 1 ek oklaj és annyi folyadék (én tejet és szódát fele-fele arányba szoktam), amennyit felvesz.A palacsinta tésztának akkor jó az állaga, ha az ujjadat vagy egy kanalat vékony film szerűen bevon.

Ebből a menyiségből kb. 25-30db palacsinta jön ki.

Mivel a tésztába van olaj, így a serpenyőt elegendő csak az első palacsinta előtt vékonyan beolajozni.Jó forró serpenyőbe süsd.

2011. júl. 14. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Én így szoktam csinálni:

Palacsintatészta: 1 tojás,15 dkg liszt,3 dl tej,1 evőkanál étolaj,csipetnyi só,és cukor (ebből a mennyiségből kb. 12 darab lesz.

Úgy kezdd el,hogy beleütöd a tojást egy mélyebb tálba,felvered kézi habverővel,máris mehet bele a cukor és a só,és kb. 1 dl tej amivel elkevered,majd a lisztet 3-4 evőkanalanként hozzáadod,elkevered,kis tej,megint liszt,és egészen addig így,amíg bele nem kerül az egész. A végén hozzákeverem az étolajat is. Ha sűrűnek találod,akkor kis szódával higíthatod. Remélem részletes,ha van még kérdésed ki vele! :)

26/N

2011. júl. 14. 19:55
 9/11 anonim válasza:
én kb minden receptet netről nézek,sokat segít,kiválasztom a legszimpibbet és az alapján csinálok dolgokat :)
2011. júl. 14. 19:55
 10/11 anonim válasza:

Ma csináltam.

1 kg liszt

2 liter tej

4 tojás

kevés víz

lehet fele arányban is.

2011. júl. 14. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!