Réteslisztből lehet palacsintát csinálni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 11:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem keményebb lenne, esetleg jobban hígítsd tejjel és szódával. Én a nokedlibe mindig teszek, fele fele arányban sima és réteslisztet, mert úgy "gurulósabb" nem tapad össze.
2/3 anonim válasza:
Én régen olyan helyen dolgoztam,ahol sütöttünk óriáspalacsintát is.Egy nagy elektromos "kütyün" csináltuk (most marhára hirtelen akartam leírni a nevét,mert sietek),és mindig réteslisztből kevertük ki a palacsintatésztát,különben lefolyt volna a "kütyü"-ről.De itthon nem szoktam réteslisztből csinálni,mert a tűzhelyemnek egyik rózsája sem ég szép egyenletesen és így nem sül át.Te kipróbálhatod,de arra készülj fel,hogy nehezebben sül át a pali,és nem fogod tudni szépen feltekerni,miután megtöltötted,mert vastagabb lesz.Viszont rétesliszttel kevésbé csomósodik!!!!
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) de inkább megvártam a palacsintáhozvaló lisztet:)
2011. aug. 12. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!