Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tartár mártást hogy csináljátok?

Tartár mártást hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
1 rész majoznéz, 2 rész tejföl. 1 evőkanál citromlé, mennyiségtől függően, porcukor, fehér bors és só. Ezeket persze ízlés szerint. Kóstolgatás alapján szoktam eldönteni a fűszerek, és a porcukor mennyiségét.
2009. márc. 31. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb negyed tubus majonéz (kis tubus esetén), só, bors, cukor (ízlés szerint, én kicsit édesen szeretem), pár csepp citromlé, pár csepp olivaolaj (ha nincs, akkor nem teszek bele), 1 nagy pohár tejföl.
2009. márc. 31. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hű, Én kevesebb tejfölt teszek bele, és több majonézt. Jól összekavarom és ennyi : ))

Nani

2009. márc. 31. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a majonézt is csinálom, mert nagyon hamar megvan tojássárgájából és olajból. Fehérbort teszek bele, só, fehérbors, csepp porcukor.
2009. ápr. 1. 00:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a tartárba nem kell mustár? mintha úgy emlékeznék...
2009. ápr. 1. 05:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet bele egy pici mustárt rakni, én nem igazán szoktam. Első voltam.
2009. ápr. 1. 07:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Házi majonézzel így:

2 tojássárgájába teszek 1 ek. mustárt és gépi habverővel elkezdem keverni, közben szépen lassan, vékony sugárban hozzáöntök 2 dl olajat.

Ehhez hozzájön még: ízlés szerint só, bors, citromlé, méz, tejföl.

Nagyon finom, a bolti majonézzel nincs ilyen finom íze.

2009. ápr. 1. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán friss, házi majonézt akarsz készíteni, ami mentes minden tartósítószertől, akkor nagyon jó receptet találsz az egészségesmegoldások.hu főzőtanfolyam oldalon. Ráadásul nagyon sok fotóval mutatják be az egész folyamatot.
2009. ápr. 1. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:

2 dl tejföl, kb. 1 dl majonéz, 1 teáskanál mustár, csipetnyi só, 1 csapott kávéskanál kristálycukor, csipetnyi őrölt feketebors

A hozzávalókat tetszőleges sorrendben egy tálba tesszük, majd kb. két percen keresztül kikeverjük.

2009. ápr. 1. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
tejföl,majonéz,mustár,cukor,citrom,fekete őrölt bors :D
2010. aug. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!