Hogy csináljak jó töltött paprikát?
Figyelt kérdés
Most először csináltam, kész van, de valahogy ízetlennek érzem a levet - konzerv paradicsompüréből csináltam vízzel felengedve, só, bors, fokhagyma, cukor, zellerlevél van benne. A töltelék finom. Mit tegyek bele? Kihagytam valamit?2011. júl. 12. 17:54
1/7 anonim válasza:
anyu megcsinálja a gombócokat és a paprikákat, aztán beleteszi egy kis alaplébe főni: ebben van hagyma, paprika, paradicsom, fokhagyma, ételízesítő (kicsike) - ezt sűríti be paradicsompürés rántással
2/7 anonim válasza:
cukor, egy-két csepp ecet javíthat rajta.mindig egy keveset tegyél bele mindegyikből és kóstolgasd, míg el nem találod a kellemes édes-savanyú ízt.
3/7 anonim válasza:
Berántottad vagy csak vízzel felengedted rántás nélkül?
Mert amit leírtál, az addig minden oké.
4/7 anonim válasza:
az sem mindegy mekkora konzervet használtál és mennyi vízzel,lehet hogy kevés a paradicsomkoncentrátum.ha van még kisdobozos püréd azt is tehetsz még pluszba bele.
5/7 A kérdező kommentje:
nem rántottam be, de akkor most berántom, kiderül javít-e rajta - ha nem, akkor próbálom adagolni a só-cukor-ecet-paradicsompürét, köszönöm a segítséget
2011. júl. 12. 18:23
6/7 A kérdező kommentje:
berántottam, sokat javított rajta - és rájöttem, hogy nem is érdemes külön kóstolgatni, mert a töltelékkel együtt kanalazva nagyon finom :) köszönöm még1x
2011. júl. 12. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!