Töltött paprikát csinálok, de több darálthúsos gombóc maradt meg, amit már nem tudok belefőzni a főzelékbe! Mit csináljak vele? Van valakinek ötlete mit készítsek belőle?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 16:58
1/3 anonim válasza:
Én eész egyszerűen le szoktam fagyasztani a masszát, így lekgözelebb már csak alaplé kell, na meg néhány paprika.
2/3 anonim válasza:
Soha nem csinálok belőle gondot, ha több a húsom, mint a paprika. kigombócolom, serpenyőben kicsit átpiritom minden oldaláról, és a paprikához adom. Mindent együtt készre főzök, a felesleget elmélyhűtőzöm, jövő héten előző este kiveszem, napközben kiolvad, mikróban felmelegitem, egy gyors krumpli püre hozzá. és már meg is van az ebéd. Csak akkor húsgombócnak hivják paradicsom szószban.
3/3 anonim válasza:
Én vizet forralok,és ha már elég meleg,beleteszem a gombócokat, ( így biztosan nem esnek szét a gombócok )ha már majdnem jó,akkor paradicsompürét öntök hozzá,sózom,majorannát teszek bele,ha kész behabarom.
Ha sok akkor,lefagyasztom a levével egyyütt,és használatkor mikróban kimelegítem.Én dobozokban szoktam lefagyasztani,így a leve nem folyik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!