Hogyan készül a töltike?
Figyelt kérdés
Annyit tudok róla, hogy hasonló, mint a töltött káposzta, csak káposzta helyett, torma levélbe teszik a tölteléket. Sós vízzel leforrázzák a tormalevelet, de hogy mivel fűszerezik a darált húst és hogy rántást tesznek-e rá, ez is rejtély előttem. Aki szokott készíteni, ossza meg kérem!2011. júl. 12. 16:56
2/5 A kérdező kommentje:
engem jobban érdekelnének a kipróbált reci, de azért köszi
2011. júl. 12. 17:06
3/5 anonim válasza:
Tudtommal a töltike ugyanúgy készül, mint a töltött káposztához: darálthús, só, bors, fokhagyma, pirospaprika, rizs.
Az ország egyes részein (rádió-riport szerint) nem káposztába, hanem szőlő levélbe csavarják és úgy főzik, de ezek szerint vannak, ahol torma levélbe tekerik.
Én a töltike összetételén nem változtatnék.
4/5 anonim válasza:
Mi zsenge szőlőlevélbe töltjük, ahogy a törökök és erőteljesebben fűszerezzük. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Erőteljesebben fűszerezitek, de mely fűszereket használjátok?
2011. júl. 15. 03:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!