Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a töltike?

Hogyan készül a töltike?

Figyelt kérdés
Annyit tudok róla, hogy hasonló, mint a töltött káposzta, csak káposzta helyett, torma levélbe teszik a tölteléket. Sós vízzel leforrázzák a tormalevelet, de hogy mivel fűszerezik a darált húst és hogy rántást tesznek-e rá, ez is rejtély előttem. Aki szokott készíteni, ossza meg kérem!
2011. júl. 12. 16:56
 1/5 anonim válasza:
67%
[link] A Google a barátod!
2011. júl. 12. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
engem jobban érdekelnének a kipróbált reci, de azért köszi
2011. júl. 12. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudtommal a töltike ugyanúgy készül, mint a töltött káposztához: darálthús, só, bors, fokhagyma, pirospaprika, rizs.

Az ország egyes részein (rádió-riport szerint) nem káposztába, hanem szőlő levélbe csavarják és úgy főzik, de ezek szerint vannak, ahol torma levélbe tekerik.

Én a töltike összetételén nem változtatnék.

2011. júl. 12. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Mi zsenge szőlőlevélbe töltjük, ahogy a törökök és erőteljesebben fűszerezzük. :)
2011. júl. 14. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Erőteljesebben fűszerezitek, de mely fűszereket használjátok?

2011. júl. 15. 03:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!