A bolognai elall 4-5 napig hutoben?
A mártást külön fözve, és lezárható üvegben tárolva eláll több hétig is, ha minden kinyitás után újra felforrósitod és lezárod.
A tésztát külön 2-3 napig lehet megfözve hütöben tárolni, tovább nem.
Összekeverve viszont max. másnap ehetö - de sokkal finomabb is, ha frissen teszed rá a ragut a tésztára, mindkettöt külön melegitve és csak utána sajttal megszórva.
ne hagyd 4-5 napig a hűtődben a szószt sem, főzz egy nagy adagot, fagyaszd le adagonként, és felhasználás előtt olvaszd ki 2 - 2,5 napig tárold maximum, pláne ebben a rohadt melegben, mire kihűl, hogy hűtőbe tehesd már meg is romlik
én javaslom amúgy, hogy főzz 4-5 adag pörköltet is, azt is tedd a mélyhűtőbe - nem nagy kunszt utána rizses/tarhonyás húst vagy székelykáposztát csinálni belőle vagy egy főzeléket összedobni hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!