Szerintetek ez milyen recept?
Figyelt kérdés
Ezt tervezem csinálni ebédre, szerintetek jó lesz? A recept tarhonyával írja, de én rizzsel csinálnám, úgy is jó?
Esetleg próbálta már valaki? :)
2011. júl. 7. 00:24
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem biztos hogy jó rizzsel is,sőt tésztával is.De valahogy Én a füstölt sajttól idegenkedem.Sima sajttal készíteném,a baconban pont elég a füstölt íz.Amúgy szerintem nagyon finom lehet.
2/8 anonim 

válasza:

ÚÚú de jól néz ki!:) ezt én is megcsinálom!:) és rizzsel,tarhonyával túl "sok" lenne..bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam:)
3/8 anonim 

válasza:

Szerintem ez mg rizzsel finomabb is mint tésztával és tarhonyával:)
4/8 anonim 

válasza:

Ez nagyon jól néz ki(lementettem magamnak:-))!Esetleg nokedlivel is meg lehet próbálni,de rizzsel tuti finom lesz!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Tésztát már ettem a héten és most mást szeretnék, a tarhonya nekem is túl soknak tűnik ehhez az ételhez, ezért gondoltam a rizsre.
Füstölt sajtos kajákat nem igazán ettem eddig, így nekem is kísérlet lesz, hogy bejön-e.
Most fogom csinálni ebédre, majd megírom. :)
2011. júl. 7. 09:56
6/8 anonim 

válasza:

Első vagyok.Hogy sikerült az ebéd?Finom volt?
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett és nagy sikert aratott. És könnyű is megcsinálni! :) A rizs nagyon jó volt hozzá. :)
2011. júl. 7. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!