Husos tarjacsontból mit tudnék készíteni?
Figyelt kérdés
Csontos tarját vettem,a húst leszedtem róla,de a csonton is maradt még és sajnálom kidobni.Húslevest esetleg lehet belőle főzni?Valami tippet tudtok adni,vagy kuka?2011. júl. 6. 11:07
1/6 anonim válasza:
Ki ne dobd!
Ha most nem akarod megcsinálni, fagyaszd le, és ha legközelebb grilleztek, ezt is be lehet kenni olajjal, mehet a tűzre, a húst le tudod utána szedni róla, a csont meg mehet a kutyusnak, ha van.
Vagy csinálj belőle húslevest.
2/6 anonim válasza:
Nagyon finom húsleves van belőle, ha veszel hozzá 1-2 pulyka vagy kacsanyakat, együtt főhet szépen.
3/6 anonim válasza:
szia
én mindig ilyen húsos csontból szoktam "húslevest" főzni. Néha felturbózom velős csonttal, házi csirke combjával - amit utána megpiritok.
4/6 anonim válasza:
igen, fincsi husileves lesz belőle.De legközelebb, ha tarját sütsz, ne csontozd ki, vele együtt süsd, és sokkal finomabb lesz, mert a csont melletti husi a legízletesebb.
5/6 anonim válasza:
A legfinomabb húslevest lehet főzni a tarjacsontból, orjaleves néven keresd a receptet.
Pl. itt:
www.mindmegette.hu
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Megvan a vasárnapi ebéd!
2011. júl. 6. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!