Lehet-e csajkában főzni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 11:23
1/8 anonim válasza:
Méretéből kifolyólag: nem.
Nax. zacskóslevest.
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy kivitelezhető-e?Nem esik baja-e a csajkámnak?
2011. jún. 29. 14:58
5/8 anonim válasza:
Lehet. Nem lesz baja, ha jól dereng aluminium. Voltak idők, amikor csak aluedényeket lehetett kapni. Arra vigyázz, hogy ne karcold meg a felületét, mert attól tönkremegy, utána már nem alkalmas főzésre, melegítésre.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. jún. 29. 15:31
7/8 anonim válasza:
Meg még egy utcsó jótanács: Vigyázz, hogy a festék le ne égjen róla!
8/8 anonim válasza:
Borzasztó könnyen leég benne az étel, utánna lehet kivakarni... Tábori körülmények között nagyon macerás tud lenni a tisztántartása. Meg elvileg nem a legegészségesebb... Ha körbenézel a jelenlegi (2019es) túra edényeken, főző eszközökön nem véletlenül koptak ki. Saját tapasztalatból mondom, mert én is imádtam az enyémet, de be kellett látnom, hogy nem az igazi választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!