Melyik étel lehet ez?
Figyelt kérdés
A csirkemellet apróra van benne vágva, és van benne szintén felaprított uborka. (nem tudom, hogy savanyú vagy kovászos-e :/) Az egészek ilyen narancssárgás szne van, és álatlában rizzsel körítik. A válaszokat előre is köszönöm!2011. jún. 27. 20:06
1/7 anonim válasza:
szerintem hentestokány csirkemellből.ahhoz kell csemege uborka, és egy kis pirospaprikától lehet valami színe.
2/7 anonim válasza:
ha beírod a gugliba,hogy hentestokány, képek is vannak a receptek mellett, lehet, hogy felismered.
és nagyon nagyon finom.
3/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de sajnos nem ez az :/ Az íze kicsit savanykás egyébként. És köszi a választ
2011. jún. 27. 20:18
4/7 anonim válasza:
www.mindmegette.hu keress rá alapanyagok szerint.
5/7 anonim válasza:
csrikemell sztroganov módra:)???
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
neem, ezek sem azok, de köszi a választ
2011. jún. 27. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!