Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milánóiból bolognait hogyan?

Milánóiból bolognait hogyan?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szakszerűen sehogyan, de szeretem a bolognai szószt és a gombás-olaszos szószokat is.

Itthon van egy üveg milánói szósz, de kicsit bolognais irányba vinném. Van fél kg disznóhúsom is.

Hogyan tudnám felturbózni, tud valaki recepttel, ötlettel segíteni?

Milánói-bolognai hibrid is megteszi :)


2011. jún. 27. 16:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, amit sejtek, hogy kellene bele, de nincs itthon: fokhagyma.
2011. jún. 27. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Dinsztelj olaban hagymát, tedd rá a darált húst, pirítsd át, fűszerezd oreganóval, bazsalikommal, majd öntsd fel vízzel és fedő alatt főzd meg a húst, ha már puha, keverj hozzá fél kk pirospaprikát, majd öntsd bele a gombás szószt, mehet bele ketchup is, főzd össze és kavard el a kifőtt spagettivel. Szórd meg reszelt sajttal és sütőben kicsit süsd át.
2011. jún. 27. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!