Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy készíted a milánóit és a...

Hogy készíted a milánóit és a bolognait? Leírnád a receptet? (:

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bolognait én így: apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát zsiradékon megpárolok, ráteszem a darált húst ( én jobb minőségű párizsit szoktam lereszelni), ezt is pirítom egy ideig, felöntöm paradicsommal, sót, borsot, oregánot teszek bele, kicsit még főzöm és kész.
2010. jún. 29. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Bolognai:


Vöröshagymát apró kockára vágva megpirítom olajon, majd hozzáadok 2-3 gerezd fokhagymát lereszelve,

utána mehet bele a darált hús,

sózom, fehéredésig pirítom

ezután jön rá a paradicsompüré, kicsi ketchup

2 db babérlevél, oregano, bazsalikom, kakukkfű

végén pici cukor.


A milánói ugyanez, csak a darálthús helyett kockára vágott sonkát és szeletekre vágott gombát teszek bele.


Főtt spagettivel, makarónival, vagy orsótésztával szoktuk enni, sok-sok reszeltsajttal.

2010. jún. 29. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!