Hogy készíted a milánóit és a bolognait? Leírnád a receptet? (:
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 15:21
1/2 anonim válasza:
Bolognait én így: apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát zsiradékon megpárolok, ráteszem a darált húst ( én jobb minőségű párizsit szoktam lereszelni), ezt is pirítom egy ideig, felöntöm paradicsommal, sót, borsot, oregánot teszek bele, kicsit még főzöm és kész.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Bolognai:
Vöröshagymát apró kockára vágva megpirítom olajon, majd hozzáadok 2-3 gerezd fokhagymát lereszelve,
utána mehet bele a darált hús,
sózom, fehéredésig pirítom
ezután jön rá a paradicsompüré, kicsi ketchup
2 db babérlevél, oregano, bazsalikom, kakukkfű
végén pici cukor.
A milánói ugyanez, csak a darálthús helyett kockára vágott sonkát és szeletekre vágott gombát teszek bele.
Főtt spagettivel, makarónival, vagy orsótésztával szoktuk enni, sok-sok reszeltsajttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!